Penulis iluvislam

Zabidi Azhar, Ahli Unit Kajian Syiah di bawah kelolaan Al-Quds Centre for Studies & Development (QUDS), sebuah badan kajian yang berpusat di Jordan.

Nur Amalina binti Muhamad Amin, karya cerpen “Seharum Syahadah Zinnirah” terpilih untuk dibukukan dalam Antologi Kisah Kita dan Puisi “Ceritera Seorang Nenda” mendapat tempat saguhati dalam Antologi Puisi Lebuh Kehidupan.

Muhammad Sabirrin Md Zahar, pelajar berdedikasi dan komited dalam bidang bioperubatan di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia.

Nur Nadia Mohd Rawi, guru yang puitis dan kreatif. Puisinya pernah tersiar dalam majalah Tunas Cipta dan Ulasan buku tersiar dalam Majalah Gen Q.

Muhd Ridhuan Sulaiman, bekerja sepenuh masa sebagai Jurutera Awam di Ibu Pejabat JKR Malaysia. Mula berkecimpung sebagai penulis di iluvislam pada 2017.

Syarifah Nurul Baiti Sayed Mustapha, minat yang mendalam bagi menterjemahkan apa yang berlegar di dalam fikiran dalam bentuk penulisan.

Nurul Asyirah Mohd Sauti, sedang meneruskan pengajian dalam bidang Farmasi. Ada kreativiti dan keunikan tersendiri.

Wan Hanim Baharudin, terlibat dalam beberapa buah buku antologi cerpen dan aktif menulis di blog.

Nur Izzati Zahariman, aktif dan ceria setiap masa. Sedang meneruskan pelajaran dalam Sains Pertanian di UPSI.

Adli Abdullah, menerbitkan novel audio bersiri pertama berjudul, Elektro Pengaman Sejagat hanya di TLiNGE.com. Ikuti FB page beliau AdliAbdullah.

Zubair Amir Nur Rashid, graduan dari Univerisit Mutah, Jordan yang mempunyai aspirasi tersendiri.

Nurul Syaahidah Salim, mendidik dan berkongsi ilmu bagi memandaikan umat sebagai Guru Separuh Masa.